Målgruppe

I og med du som lærer kan bruge dine egne opgaver kan du jo appellere udendeligt bredt. Spillet i sig selv kan spilles af børn fra 10, måske 7 år og underholder både børn og voksne.

Der er inkluderet +14.000 opgaver indenfor de fire regnearter, alt fra addition af to tal fra 0 til 10 og helt op til division med negative decimalta.

Aldersbegrænsning

Vi har endnu ikke en officiel aldersmærkning da spillet stadig er i en test-version. Indtil da vil vi komme med vores egen vurdering og opstille tre eksempler så du selv kan bedømme.

I Robot Laser Tag styrer man en 5 cm høj legetøjsrobot der skyder andre legetøjsrobotter i et  tegne-serie lignende miljø. Hvorfor vil vi betegne det som urealistisk vold mod ikke-menneskelige karakterer.

Derfor vil vi vurdere aldersbegrænsningen kan sættes til +7 år, men man kan også argumentere for +10 år.

Det skal understreges at der er tale om vores egne vurderinger og vi kan desværre ikke på forhånd garantere at organisationer såsom PEGI og ESRB vil være enige.

Robot Laser Tag gameplay video

Andre spil vurderet til +7 år (PEGI)

Splatoon +7 år

PEGI skriver: “Non realistic looking violence towards fantasy characters – Violence that is set in a cartoon, slapstick or child like setting that could be upsetting to very young children.

This game allows the player to interact with other players ONLINE”

 

World of Warplanes +7 år
PEGI skriver: “Violence that is not shown but is implied.”

Nidhogg +7 år
PEGI skriver: “Non realistic looking violence towards characters which although human are not very detailed.”

Tower of Guns PEGI = +7 år, ESRB = +10 år
PEGI skriver: “Non realistic looking violence towards fantasy characters.”
ESRB sætter det til +10 år og skriver: “Fantasy violence.”